©ITW Food Equipment Group, LLC 3600 North Point Blvd. Baltimore, MD 21222 RETAIN THIS MANUAL FOR FUTURE USE FORM F-45396 (4-14) INSTALLATION & OPE
- 10 - Rack There are three rack positions. Place the shelf on the rack needed for Cheesemelting. For deeper, longer heat, use lower positions. F
- 11 - MAINTENANCE The cheesemelter and its parts are hot. Use care when operating, cleaning or servicing the cheesemelter. LUBRICATION All movin
- 12 - TROUBLESHOOTING PROBLEM POSSIBLE CAUSES Burner not lighting 1. Burner valve not set to “MAX” position 2. Restriction in burner
- 12 - DÉPANNAGE PROBLÈME CAUSES POSSIBLES Le brûleur ne s'allume pas. 1. La soupape du brûleur n'est réglé à la position "MAX&
- 11 - ENTRETIEN Le four à gratiner et ses pièces sont chauds. Soyez prudent lors de l'utilisation, du nettoyage et de l'entretien du fo
- 10 - Grille Trois positions de grille sont disponibles. Placez la tablette sur la grille requise pour gratiner le fromage. Pour une chaleur plus
- 9 - Nettoyants en aérosol Faites attention lors de l'utilisation de nettoyants en aérosol. Certains nettoyants peuvent contenir des agents ca
- 8 - UTILISATION Le four à gratiner et ses pièces sont chauds. Soyez prudent lors de l'utilisation, du nettoyage et de l'entretien du fo
- 7 - TEST DU SYSTÈME D'ALIMENTATION DE GAZ Lorsque la pression d'alimentation de gaz dépasse 1/2 psi manométrique (3,45 kPa), le four à gr
- 6 - BRANCHEMENTS DU GAZ Les connexions de l'alimentation du gaz et les pâtes à joints doivent être résistantes à l'action du
- 2 - IMPORTANT FOR YOUR SAFETY THIS MANUAL HAS BEEN PREPARED FOR PERSONNEL QUALIFIED TO INSTALL GAS EQUIPMENT, WHO SHOULD PERFORM THE INITIAL FIELD
- 5 - Assurez-vous que le mur de montage est de fabrication non combustible et qu'il peut supporter
- 4 - EMPLACEMENT La zone d'installation de l'équipement doit être gardée libre de substances combustibles. Dégagements minimum Constru
- 3 - INSTALLATION, UTILISATION ET ENTRETIEN DES FOURS À GRATINER GÉNÉRALITÉS Les fours à gratiner sont fabriqués avec de la main-d’œuvre qualifiée
- 2 - RENSEIGNEMENTS DE SÉCURITÉ IMPORTANTS CE MANUEL A ÉTÉ PRÉPARÉ POUR DU PERSONNEL QUALIFIÉ DANS L'INSTALLATION D'ÉQUIPEMENT FONCTIONNA
©ITW Food Equipment Group, LLC 3600 North Point Blvd. Baltimore, MD 21222 CONSERVEZ CE MANUEL POUR UNE UTILISATION ULTÉRIEURE FORMULAIRE F-45396 (4-14
- 3 - INSTALLATION, OPERATION AND CARE OF CHEESEMELTERS GENERAL Cheesemelters are produced with quality workmanship and material. Proper installati
- 4 - LOCATION The equipment area must be kept free and clear of combustible substances. Minimum Clearances Combustible Construction Non-Combusti
- 5 - The cheesemelter and its parts are hot. Use care when operating, cleaning or servi
- 6 - GAS CONNECTIONS Gas supply connections and any pipe joint compound must be resistant to the action of propane gases. Location of t
- 7 - TESTING THE GAS SUPPLY SYSTEM When gas supply pressure exceeds ½ psig (3.45 kPa), the Cheesemelter and its individual shutoff valve must be dis
- 8 - OPERATION The cheesemelter and its parts are hot. Use care when operating, cleaning or servicing the cheesemelter. LOADING AND UNLOADING Plac
- 9 - Spray-On Cleaners Be careful when using spray-on cleaners. Some cleaners may contain caustics. Please follow cleaner manufacturer's inst
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